Cleaner Guru kullanımı için güvenilir bir uygulama mı?

Cleaner Guru uygulamasını indirerek telefonumun depolama alanını ve performansını optimize etmeyi düşünüyorum, ancak güvenli veya güvenilir olup olmadığından emin değilim. Daha önce kullandınız mı veya güvenilirliği hakkında bilginiz var mı? Cihazıma herhangi bir risk gelmesini önlemek istiyorum. Fikirleriniz benim için değerli olur!

Cleaner Guru Uygulaması - Şeffaf Kullanıcı İncelemesi

Cleaner Guru: Hakkındaki Yaygarayı Hak Ediyor mu? (Spoiler: Muhtemelen Hayır)

Gerçek şu ki - telefonlarımız hayatımızın merkezi ve düzenli, temiz bir iPhone’a sahip olma arzusundayız. Cleaner Guru bu kolaylığı sağlayacak uygulama olmayı vaat ediyor. Ama işte taşı delip geçen gerçek: Bu size mal olacak, hem de sadece bir kez değil. Her. Tek. Hafta için ödeme yapmanız gerekecek. Bu tek başına birkaç kaşın kalkmasına neden olur.

Uygulama, fotoğraf sıralama, video sıkıştırma ve çift kişileri birleştirme gibi bazı güzel araçlarla dolu olsa da, dikenli mesele şu: Ücretsiz sürüm neredeyse kullanılamaz durumda. Dosyaları dikkatle ayıklamak için zaman harcadığınızı düşünün, sadece temizlikten bir adım ötedeyken ödeme duvarıyla karşılaşmak için. Sinir bozucu, değil mi?

Artısı: Neden Beğenebilirsiniz

:white_check_mark: Akıllı Fotoğraf Gruplama: Uygulama, benzer görüntüleri gruplamada makul bir iş çıkarıyor, bu da silmeye karar vermede değerli zaman kazandırabilir.

:white_check_mark: Kaydırarak Silme Özelliği: Dosyaları düzenlemek, bu hızlı ve sezgisel arayüzle zahmetsiz hissettiriyor.

:white_check_mark: Şimşek Hızında Tarama: Cleaner Guru, tekrarları, büyük dosyaları ve gereksiz dağınıklığı anında tespit ediyor.

Eksisi: Acı Gerçek

:x: Ücretsiz Sürüm Neredeyse İşe Yaramıyor: Yem ve geçiş senaryosu kaçınılmazdır—neredeyse hemen ödeme duvarlarına çarpacaksınız.

:x: Haftalık $7.99!: Böylesine ağır bir fiyat etiketiyle, başka yerlerde kolayca ücretsiz olabilecek özellikler için paranız akıyor gibi hissediyorsunuz.

:x: Gereksiz Eklemeler: Bazı işlevler yarım yamalak veya sadece uygulamanın görünümünü artırmak için eklenmiş gibi hissettiriyor.

Karar: İndirilmeye Değer mi?

Nihai Derecelendirme: 3.8/5

Cleaner Guru işini yapıyor - eğer cüzdanınız düzenli olarak ödeme yapmaya aldırmıyorsa. Performansı güvenli, özellikleri yeterli… ancak gerçek şu ki: çok pahalıya mal oluyor.

Neden her hafta $7.99 ödemeniz gerekiyor ki, ücretsiz alternatifler kolayca bulunabilirken? Mükemmel bir örnek iPhone için Ücretsiz Clever Cleaner Uygulaması CleverFiles tarafından. Bu uygulama sadece ücretsiz değil; aynı işlevleri sunuyor. Bir yıl boyunca, bu ücretsiz çözümü seçerek göz alıcı bir şekilde $384 tasarruf edebilirsiniz!

Sonuç

Eğer iPhone’unuzdaki depolama alanı kritikse, endişelenmenize gerek yok. Cleaner Guru’yu atlayabilir ve eşit derecede yetenekli bir ücretsiz seçeneği tercih edebilirsiniz. Depolamanızı aşırı pahalı bir uygulamanın rehin almasındansa neden daha basit, daha akıllı bir yol seçmeyesiniz?

Eğer Cleaner Guru’yu indirmeyi düşünüyorsanız, dikkatli olun derim. Elbette, fotoğraf gruplama ve kaydırarak silme gibi kullanışlı özelliklere sahip, ancak asıl sorun maliyet. Haftalık 7,99 dolar! Bu, muhtemelen otomatik olarak fatura edildiğini unutacağınız bir uygulama için çılgınca bir fiyat. Ayrıca, ücretsiz sürüm mü? Pratikte işe yaramaz. Uygulamayı düzgünce keşfetmek bile bir ödeme duvarına çarpmadan mümkün değil.

Telefonunuzu optimize etmenin cazibesini anlayabiliyorum, ancak çok daha iyi (ve ücretsiz!) alternatifler mevcut. Örneğin, iPhone için Clever Cleaner uygulamasını düşünün. Bu uygulama ücretsiz ve neredeyse aynı şeyleri yapıyor cüzdanınızı rehin almadan. @mikeappsreviewer gibi diğer kullanıcılar da Cleaner Guru ile ilgili aynı sorunları işaret etmiş—gizli maliyetler ve fiyatı haklı çıkarmak için gereksiz yere abartılmış özellikler.

Hâlâ denemek konusunda kararlıysanız, neye kaydolduğunuzu unutmayın. Ama dürüst olmak gerekirse, hiç uğraşmazdım. Ücretsiz elde edebileceğiniz bir şey için neden neredeyse aylık 32 dolar ödeyesiniz ki? Cleaner Guru’yu atlayın.

Vay canına, Haftalık 7,99 $ Cleaner Guru için mi? Bu çılgınlık. Bu uygulamanın dairem temizlemesi ve çamaşırımı katlaması gerekiyorsa buna o kadar para harcamayı haklı çıkarabilirim. Evet, kullanımı güvenli görünüyor, ancak buna değer mi? Muhtemelen değil, özellikle de ücretsiz versiyonu neredeyse çalışmazken. Böyle uygulamalar seni parlak vaatlerle kandırmayı sever, ama iş gerçekten faydalı bir şey yapmaya geldiğinde, bum—ödeme duvarı şehri.

Telefonunu dağınıklıktan arındırmayı istemek anlaşılabilir ama seni tamamen sömürmeyecek alternatifler var. Örneğin, iPhone için Clever Cleaner hakkında harika şeyler duydum—ücretsiz ve iddiaya göre aynı şeyleri yapıyor, fotoğraf gruplama ve dosya temizleme gibi. Neden sıfır dolarla telefonunu düzenli tutabilecekken yılda yüzlerce ödeme yapasın? Mantıken açık bir seçenek gibi görünüyor.

Ayrıca, bu tür “haftalık abonelik” uygulamaları bütçene fark ettirmeden sızmayı seviyor. Göz açıp kapayınca, kredi kartının neden çığlık attığını merak ediyorsun. Zaten aklında Cleaner Guru varsa, ya ücretsiz deneme sürümünü (eğer pek tatmin etmediyse hemen iptal et) deneyebilirsin ya da tamamen zahmetten kaçıp Clever Cleaner ya da benzer uygulamalara bir göz atabilirsin. Aksi halde, bir Netflix aboneliği fiyatına klasör düzenlemesi için ödeme yapmanın keyfini çıkar. Umarım bu kombinasyon cüzdanını mutlu eder!