Filigran olmayan ücretsiz video düzenleme yazılımları nelerdir?

Videolara filigran eklemeyen ücretsiz video düzenleme yazılımları arıyorum. Daha önce bazı yazılımlar kullandım ve her zaman filigran ekliyorlardı. Bu bir kişisel proje için ve temiz görünmesini istiyorum. Herhangi bir seçenek önerebilir misiniz?

DaVinci Resolve. Kesinlikle, ihtiyacınız olan şey bu. Ücretsiz, profesyonel seviyede ve SU DAMGASI YOK. Sanki video düzenleme yazılımının tek boynuzu. Elbette, ücretli bir stüdyo versiyonu da var, ancak ücretsiz versiyon çoğu proje için fazlasıyla yeterli özelliğe sahip. Renk düzenleme? İşte bu. Ses düzenleme? İşte bu. Hatta VFX için Fusion? Evet, yine işte bu. İlk başta biraz bunaltıcı olabilir çünkü araçlarla dolu bir yazılım, ancak dışarıda pek çok eğitim mevcut. Sadece bilgisayarınızın özelliklerinin yeterli olduğundan emin olun çünkü daha yüksek çözünürlüklü görüntülerle çalışırken veya karmaşık düzenlemelerde bulunurken biraz talepkar olabilir. Bununla birlikte, harcanan çabaya değer ve kişisel projeniz keskin, temiz ve - en iyisi - su damgasız görünecek.

Pekala, ama hadi Shotcut’tan bahsedelim! Biliyorum @waldgeist DaVinci Resolve’u övdü püskürttü, ve evet, harika eğer güçlü bir bilgisayarınız varsa ve biraz öğrenme eğrisine tırmanmaya hazırsanız. Ama daha basit bir şey ve hala filigransız bir şey mi istiyorsunuz? Shotcut sizin dostunuz. Açık kaynak, tamamen ücretsiz, çapraz platform (Windows, Mac, Linux) ve köşede pusuya yatmış kimseye çaktırmadan sizi tuzağa düşürmeyi bekleyen kötü reklamlar ya da gizli bir şeyler yok.

Dürüst olmak gerekirse, çoğu kişisel proje için ihtiyacınız olan her şeye sahip: zaman çizelgesi düzenleme, düzgün geçişler, ses araçları, filtreler – temel ihtiyaçlar. Tabii, Resolve kadar ‘HOLLYWOOD’a hazır’ değil, ama temiz ve basit bir şey mi arıyorsunuz? Kesinlikle işe yarıyor. Ve diğer bazı yazılımlar gibi bilgisayarınızı haşlamadığını takdir edelim mi? (RESOLVE, SANA BAKIYORUM.)

Bir dezavantajı var: Arayüzü pek hoş veya modern demem – dürüst olmak gerekirse Windows Vista döneminden çıkmış gibi hissettiriyor. Ama işlev öncelikli, değil mi? Eserinizin her yerine filigran serpiştirmeden işini yapıyor. Üstelik DaVinci’ye kıyasla çok daha kolay öğreniliyor, bu da bir klipi kesmeden önce 40 tane eğitim videosu izlemek zorunda kalmaktan kurtarıyor. Deneyin.